Καναδάς: Εμπρησμός αλληλεγγύης στους αρνητές του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Η φωτιά καίει ακόμα. Τα νέα της απελευθέρωσης δύο εκ των τριών αρνητών του Ανώτατου Δικαστηρίου, ζέσταναν τις καρδιές μας αλλά τις γέμισαν και με οργή. Το κράτος πήρε κομμάτια της ζωής τους που εκείνοι δε θα μπορέσουν ποτέ να πάρουν πίσω. Επίσης δε ξεχνάμε την τρίτη αρνήτρια (Maddy) και όλους του άλλους ανώνυμους.

Έτσι εχθές το βράδυ, αποφασίσαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η απελευθέρωση των συντρόφων μας δε θα σταματήσει τις επιθέσεις μας στις οικονομικές υποδομές, στην κυβέρνηση και σε όλους τους άλλους που μας καταπιέζουν και μας κλέβουν την ελευθερία μας. Μία ανυποψίαστη τράπεζα, η CIBC, έφαγε μολότοφ. Οι φλόγες έφεραν νέα ζωή στο μυαλό μας, καταστροφή στην τράπεζα και ένα αίσθημα ανασφάλειας στην αστυνομία του Vancouver και στους τραπεζικούς επενδυτές που δε θα μπορέσουν ποτέ να μας σταματήσουν. Οι επιθέσεις μας θα αυξηθούν.

Η φωτιά θα καίει για πάντα. Εχθές το βράδυ αφήσαμε τη φωτιά να κάψει ένα οικονομικό ίδρυμα που κερδοσκοπεί από τις ζωές των εργατών και από τις κατασχέσεις των σπιτιών των οικογενειών. Ας εμπνεύσει αυτό το γεγονός τους αναρχικούς και τα υπόλοιπα ριζοσπαστικά στοιχεία του Vancouver, της ακτογραμμής της περιοχής του Salish να επιτεθούν και να επιτεθούν τώρα. Δε μπορούν να μας σταματήσουν.

Αγάπη, σε όλους του συντρόφους του CST Vancouver

Μετάφραση: Parabellum, Πηγή

Η ανάληψη μπορεί να βρεθεί και στο αρχείο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *