Τεμούκο, Χιλή: Άμεσες δράσεις από το Νομαδικό Εμπρηστικό Πυρήνα

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 28 Φλεβάρη, πυρπολήσαμε ένα φορτηγό έξω από το πολυκατάστημα Homecenter Sodimac στην πόλη του Τεμούκο. Χάρη στις ξύλινες παλέτες που βρίσκονταν παραδίπλα, η φωτιά φούντωσε για τα καλά.

Έπειτα, το Σάββατο, 2 Μάρτη, τοποθετήσαμε έναν εμπρηστικό-εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την τοπική διεύθυνση των δεσμοφυλάκων. Ο μηχανισμός δεν εξερράγη, αλλά πέτυχε το στόχο της τρομοκράτησης αυτών των ποντικών που περιστέλλουν τη λευτεριά, αυτών των υπηρετών της γαμωεξουσίας που σκλαβώνει τόσο εμάς, όσο και τ’ άλλα ζωντανά. Με αυτές τις πράξεις αποδεικνύουμε γι’ άλλη μια φορά ότι είμαστε ικανοί να σπάσουμε τις αλυσίδες, κι ότι το συναίσθημα είναι δυνατότερο απ’ το φόβο.

Αυτές δεν είναι επιθέσεις που γίνονται εις μάτην, αλλά αποτελούν κομμάτι ενός πολέμου που μας κήρυξαν πριν καν γεννηθούμε, και στον οποίο δε σκοπεύουμε να μείνουμε παθητικοί δέκτες. Η εξεγερσιακή φλόγα θα συνεχίζει να καίει, και εμείς θα συνεχίσουμε να δρούμε αδάμαστοι απέναντι σε όποιους επιχειρούν να μας εξημερώσουν, κι ούτε βέβαια θα επιτρέψουμε σε επιχειρήσεις όπως η Homecenter να κάνουν ό,τι γουστάρουν με τ’ αδέρφια μας τα ζώα.

Θα καούν πολλά ακόμη στην Αραουκανία, ακριβώς όπως ο Λούτσινγκερ ο ίδιος*

C.N.I. (Νομαδικός Εμπρηστικός Πυρήνας)

* μεγαλοτσιφλικάς της περιοχής της Αραουκανίας, όπου μάχονται Μαπούτσε, ο οποίος κάηκε ζωντανός μαζί με τη γυναίκα του μες στο ράντσο τους ύστερα από εμπρηστική επίθεση στις αρχές Γενάρη του 2013

Αναδημοσίευση από Contra Info

Μπορείτε να βρείτε την ανάληψη και στο αρχείο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *