Ειδήσεις άμεσης δράσης από Λιθουανία και Χιλή

Χιλή: Βομβιστική επίθεση στους στρατώνες των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας (Τεμούκο)

Σήμερα Σάββατο, 16 Μαρτίου τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στο παράρτημα των Ειδικών Δυνάμεων του Τεμούκο. Ο πυροσβεστήτας τοποθετήθηκε κάτω από ένα RP (radio patrol) αυτοκίνητό τους,επιβεβαιώνοντας το μίσος μας εναντίον αυτού του γαμημένου δολοφονικού θεσμού. Ένα μικρό μέρος της οργής μας βασίζεται σε όλα αυτά τα χρόνια καταπίεσης στα οποία οι εκμεταλλευόμενοι υπήρξαν θύματα των μαντρόσκυλων του κράτους, τα οποία πάντα πιστά και υποτακτικά μπροστά στους καταπιεστές δε διστάζουν να βασανίζουν, να φυλακίζουν και να σκοτώνουν σωματικά η πνευματικά εκείνους που εξεγείρονται έναντια στην Εξουσία.

Δε ξεχνάμε πως οι δολοφόνοι ήταν πάντα οι ίδιοι, όλα τα ένστολα σώματα είναι απλά ο ένοπλος βραχίωνας του χαοτικού καπιταλισμού. Είναι κατώτεροι από τους ανθρώπους και ακό μα περισσότερο από τα ζώα. Δεν είναι καν σκεπτόμενα όντα.  Δρουν μόνο κάτω από τις εντολές  του αφέντη, είναι απλά σκλαβωμένες οντότητες με μια αηδιαστική νοοτροπία χωρίς συνείδηση.

Δε θα ηρεμήσουμε μέχρι να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους μπάσταρδους!!! Μέχρι κάθε τι που επικυρώνουν να σαπίσει και να καεί.

ΕΝΠ (Εμπρηστικός Νομαδικός Πυρήνας)

Πηγή

Λιθουανία: Βανδαλισμός σε κρεοπωλείο (Βίλνα)

Τη νύχτα της 22ης Μαρτίου χτυπήθηκε ένα κρεοπωλείο στη Βίλνα της Λιθουανίας. Τοποθετήθηκε κόλλα στην κλειδαριά. Στη βιτρίνα γράφτηκε με ροζ χρώμα  \”Δολοφόνοι\”. Καθάρισαν τη μπογιά αμέσως την επόμενη μέρα αλλά το μήνυμα εστάλει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

ALF

Πηγή

Μπορείτε να βρείτε τις αναλήψεις και στο αρχείο

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *