Χιλή: Εμπρησμός αυτοκινήτου μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Quinta Normar (Σαντιάγκο)

Μια νύχτα με πανσέληνο, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, την παραμονή της νέας επετείου της ημέρας των \”Μαχητικών Νεολαίων\”, αποφασίσαμε να κάψουμε ένα αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος της Quinta Normar που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Carrascal και Embajador Gomez.

Δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί τοποθετήθηκαν στις ρόδες του οχήματος, χλευάζοντας την ασφάλεια και τον έλεγχο της γειτονιάς που βρίσκεται στα χέρια των μπάσταρδων αστυνομικών.

Με την εμπρηστική μας θέληση, επιθυμούμε να δώσουμε έμφαση στη σπουδαιότητα των ατομικών πράξεων αφού αυτές συμβάλλουν αναντικατάστατα στο πέρασμα στην επίθεση ενάντια στην κυριαρχία.

Θέλουμε να τονίσουμε πως οι \”σπιτικές\” δράσεις μας εκτελέστηκαν με αβέβαια μέσα, εφόσον δεν έχουμε τη γνώση να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο, καθώς τα άτομα που κάποια στιγμή στην ιστορία είχαν εκείνα τα μέσα και τη γνώση αποφάσισαν να πάρουν αυτή τη γνώση στον τάφο τους ή την εγκατέλειψαν στη λήθη, κανοντας κακό στις νέες γενιές.

Να σημειωθεί πως δε θέλουμε να το παίξουμε θύματα ούτε να σας κατακρίνουμε για την αδράνεια σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ακόμα λιγότερο επιθυμούμε να γίνουμε οι μαθητές σας και εσείς οι δάσκαλοί μας. Το κάνουμε με ένα τρόπο κριτικάροντας και αμφισβητώντας τις εξεγερμένες υπάρξεις που νιώθουν την ίδια αμείλικτη επιθυμία να δυναμώσουν κάθε αιφνιδιαστικό χτύπημα με μεγαλύτερη δύναμη και σιγουριά, γιατί η γνώση δεν είναι κάτι που κάποιος αποκτά κάποια στιγμή αλλά μάλλον μια συνεχής διαδικασία κυνηγιού του αβέβαιου, γκαφών και διορθώσεων που τροφοδοτούν τις αποφάσεις μας.

Κάνουμε μια αιώνια έκκληση σε όλα τα άτομα να είναι περίεργα, να δοκιμάζουν χωρίς φόβο· αν αποτύχεις, δοκίμασε ξανά· θυμήσου πως σε αυτή τη ζωή όλα μαθαίνονται, απλά προσπάθησε να είσαι προσεκτικός. Τα χρόνια δεν αποδυναμώνουν τις δυνάμεις και τα όνειρα που χτυπούν στις καρδιές μας σήμερα.

Χαιρετίζουμε παρά τη μέγαλη απόσταση που μας χωρίζει τους compañerxs Diego Ríos, Felicity Ryder, το μωρό Fenix Lafquen και τον Hans N. Επίσης τα αλησμόνητα αδέρφια μας Carla και Ivan και τον Victor M. της υπόθεσης \”Ασφάλεια\”, τους compañerxs της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και πολλούς άλλους.

\”Κάθε λέξη μια προκύρηξης από το πουθενά ή τη φυλακή, αντηχεί άγρια μέσα στην ύπαρξή μας.\”

\”Είμαστε ο άνεμος που χαιδεύει τα πρόσωπα των φυγάδων και είμαστε το μαχαίρι στο λαιμό του μπάσταρδου μπάτσου.\”

Μαύροι Πυρήνες της Φωτιάς

Μετάφραση Parabellum, Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *