Αργεντινή: Εμπρηστική επίθεση σε όχημα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας (Μπουένος Άιρες)

«Γιατί για μας η επανάσταση δεν είναι θέμα ενός μονάχα μήνα, του Δεκέμβρη ή του Γενάρη, αλλά είναι μια αειθαλής κατάσταση που δοκιμάζει τα όρια όλων μας»
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών

Βρίσκουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προπαγανδίσουμε τις ιδέες μας για λευτεριά είναι μέσω των πράξεων, αλλά θεωρούμε επίσης αναγκαία μία αναφορά ύστερα από μια σειρά επιθέσεων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι η εξουσία των μέσων μαζικής πληροφόρησης χειραγωγεί τα πάντα καταπώς γουστάρει. Αναφέρθηκαν εκ νέου στο ζήτημα των αναρχικών εμπρησμών, μονάχα έπειτα από μια επίθεση σε ένα καινούργιο τζιπ 4×4 Mercedes Benz, που είχε ως αποτέλεσμα να καούν τα πάντα τριγύρω στη γειτονιά του Παλέρμο τα ξημερώματα της Παρασκευής, 26 Ιούλη 2013.

Εμείς ξαναλέμε ότι τα καινούργια και πολυτελή αυτοκίνητα συνεχίζουν να καίγονται σε όλη την πόλη.

Συγκεκριμένα, με αυτή την προκήρυξη, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε ένα τζιπάκι της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη γειτονιά Βίγια ντελ Πάρκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 1ης Αυγούστου.

Δεν πρόκειται να ξαποστάσουμε μέχρι να δούμε τον πολιτισμό να γίνεται συντρίμμια κι ωσότου ξεκάνουμε την εξουσία, που καθιστά δυνατή την ύπαρξή του.

Φίλοι της Γης / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Πηγή

Μπορείτε να βρείτε τις αναλήψεις ευθύνης και στο αρχείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *