Ανακοίνωση για τη στοχοποίηση της Συνέλευσης για την Αντισπισιστική Δράση

Δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε διάφορα μπατσοσάιτ μια αποκαλούμενη έκθεση της αντιτρομοκρατικής, όπου μέσα σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα αίτια και η πηγή των αντάρτικων χτυπημάτων, αναφέρεται η Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση ως δεξαμενή “τρομοκρατικών πράξεων”, που αφορούν την απελευθέρωση των ζώων, καθώς και συγκεκριμένες άμεσες δράσεις, που σχετίζονται με τον αντισπισισμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας μπαίνει στο μάτι της καταστολής, ούτε είναι η πρώτη φορά που πρόθυμοι υπηρέτες αναλαμβάνουν το ρόλο εμπροσθοφυλακής. Πρόκειται για μια προσπάθεια ευθείας στοχοποίησής μας και δημιουργεί γόνιμο έδαφος στους κατασταλτικούς σχεδιασμούς. Τη σκοπιμότητα τέτοιου είδους επικοινωνιακών τεχνασμάτων την αντιλαμβάνεται πια και ο πλέον ηλίθιος. Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν την ατυχία να κινούνται κάτω από το όριο της ηλιθιότητας και όσοι έχουν ξεφτιλιστεί τόσο, ώστε να προσποιούνται για τους δικούς τους λόγους ότι δεν το καταλαβαίνουν.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ανοίξουμε διάλογο με τους κάθε λογής μπάτσους, απλώς αναδεικνύουμε την ύψιστη ξεφτίλα που τους διακατέχει, που φτάνουν στο σημείο να κατονομάζουν μια ομάδα με δημόσια παρουσία ως πηγή αντάρτικων ενεργειών. Τα προτάγματά μας τα αναδεικνύουμε και τα υπερασπιζόμαστε περήφανα με το λόγο μας, με τις καθημερινές αρνήσεις μας, με όλες τις δράσεις, στις οποίες έχει καλέσει ή συμμετάσχει η Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση μέχρι σήμερα, αλλά και με την αλληλεγγύη μας προς αυτούς/ες που θεωρούμε συντρόφους.

Αν νομίζουν αυτοί οι καραγκιόζηδες ότι με τέτοιες γελοιότητες μπορούν να μας τρομοκρατήσουν, τότε τους ξεκαθαρίζουμε πως κάνουν άδικο κόπο. Δεν μασάμε, λοιπόν.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *