Παρέμβαση αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους του αναρχικού πολέμου σε όλον τον κόσμο

\"1

Το βράδυ της Παρασκευής, 29 Νοέμβρη, μια ομάδα αναρχικών συντρόφων/ισσών πραγματοποιήσαμε παρέμβαση αλληλεγγύης στους αναρχικούς αιχμαλώτους σε όλον τον κόσμο, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

 Γράφτηκαν αρκετά συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια σχετικά με πρόσφατες υποθέσεις και κολλήθηκαν αυτοκόλλητα σχετικά με τους συντρόφους, που διώκονται για το σχέδιο “Φοίνικας”.

 Τέτοιες μικρές ενέργειες έχουν σκοπό αφενός, να δηλώσουν την αλληλεγγύη μεταξύ των αναρχικών εξεγερμένων όπου γης και αφετέρου, συμβάλλουν στη διάχυση του επιθετικού αναρχικού αγώνα και της υποστήριξης στους συντρόφους, που πιάστηκαν από τον εχθρό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως καμιά δράση δεν είναι αρκετά μικρή, όταν μπορεί να ζεστάνει, έστω και στιγμιαία, τα κελιά των αδερφών μας.

 Η αλληλεγγύη μεταξύ των εξεγερμένων και των αναρχικών της πράξης δεν είναι κενά συνθήματα σε αμφιθέατρα, δεν είναι τα λίγα λεπτά ανάγνωσης μιας ανάρτησης στο διαδίκτυο ή σε κάποιο έντυπο δρόμου. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξεγερτικού αγώνα, είναι μέρος της επίθεσής μας στο υπάρχον, στις σχέσεις του, στην ηθική του και στις κατασταλτικές του πρακτικές. Ο καθένας και η καθεμία με τις μικρές ή μεγάλες του δυνάμεις, με ό,τι μέσο επιλέγει, σε όποιον χρόνο επιλέξει.

 Δε θα τηρήσουμε ποτέ ίσες αποστάσεις. Για πάντα ενάντια στην εξουσία και τους υποτακτικούς της. Για πάντα δίπλα στα αιχμάλωτα αδέρφια μας και σε όσους οπλίζουν τις αρνήσεις τους και περνούν με αξιοπρέπια στην επίθεση.

 Μπουρλότο στις φυλακές!

Θάνατος στην εξουσία!

Για τη διεθνή εξεγερτική αλληλεγγύη!

Αναρχικοί/ες για τη διασπορά του χάους

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

3 thoughts on “Παρέμβαση αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους του αναρχικού πολέμου σε όλον τον κόσμο”

  1. Μπραβο συντροφοι…τετοιες κινησεις μας γεμιζουν ολους χαρα που ξερουμε οτι οι μοναχικοι λυκοι δεν ειναι μονοι…

  2. η ομορφια ειναι στον δρομο…η νεα αναρχια θα μολυνει ως ιος αταξιας κ χαους την κοινωνικη συφιλη της μητροπολης..Καλη συνεχεια σε ολους μας…Ζητω η FAI-IRF.

  3. άνισες αποστάσεις – το ίδιο είναι – στο σκοπό το νου μας
    ζήτω η αναρχική συνθηματική τρέλα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *