Οι εκδηλώσεις για το Σχέδιο \”Φοίνικας\” πανελλαδικά

\"φοίνικας\" \"ekdhlwsh-JHghgI\"

 

\"dihmero\"

Αθήνα 13/12: Εκδήλωση – παρουσίαση του Σχεδίου \”Φοίνικας\” την ερχόμενη Παρασκευή, στην ΑΣΟΕΕ, στις 19.00. Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους Σπύρο Μάνδυλα, Ανδρέα Τσαβδαρίδη και Χρήστο Τσάκαλο. Θα προβληθεί το βίντεο \”Σχέδιο Φοίνικας\”.

Πάτρα 15/12: Εκδήλωση – συζήτηση για το Σχέδιο \”Φοίνικας\” από την ομάδα Χ.Ο.Κ., την ερχόμενη Κυριακή, στον αυτοδοαχειριζόμενο χώρο ΠΡΟΚΑΤ35, στις 18.00. Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους Σπύρο Μάνδυλα και Χρήστο Τσάκαλο. Θα προβληθεί το βίντεο \”Σχέδιο Φοίνικας\”.

Κομοτηνή 15/12: Εκδήλωση στα πλαίσια διημέρου του Αναρχικού Στεκιού Utopia A.D., την ερχόμενη Κυριακή, στο αμφιθέατρο της π.Νομικής, στις 18.00. Θα γίνει συζήτηση για το ένοπλο τη δεκαετία του \’70 στην Ιταλία με βάση το βιβλίο \”Ένοπλη Χαρά\”, του A.M.Bonanno και θα προβληθεί το βίντεο Σχέδιο \”Φοίνικας\”. Θα ακολουθήσει και παρουσίαση της σχετικής μπροσούρας.

One thought on “Οι εκδηλώσεις για το Σχέδιο \”Φοίνικας\” πανελλαδικά”

  1. Πολύ καλή η εκδήλωση στην ΑΘήνα , πάντα τέτοια σύντροφοι , να βρισκόμαστε να συζητάμε με τους φυλακισμένους μας , να ανταλλάσουμε απόψεις και να οργανωνόμαστε !!! Λίγα θεματάκια με τον ήχο υπήρχαν δυστυχώς . Πολύ έντυπο υλικό και αρκετά απο αυτά τα περιμέναμε καιρό , αρκετά αυτοκόλλητα επίσης !! Δύναμη στους φυλακισμένους συντρόφους μας μέχρι την λευτεριά!!!

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *