Γερμανία: Επίθεση στην τράπεζα Santander σε αλληλεγγύη στους 5 αναρχικούς συλληφθέντες της 13ης Νοέμβρη στην Ισπανία (Βερολίνο)

Τη νύχτα της 25ης προς την 26η Νοέμβρη 2013 επιτεθήκαμε στο υποκατάστημα της τράπεζας Santander επί της Φρανκφούρτερ Άλλε, στη γειτονιά του Φρήντριχσαϊν στο Βερολίνο. Μέσω αυτής της ενέργειας στέλνουμε αλληλέγγυους χαιρετισμούς στους 5 αναρχικούς στην Ισπανία που διώκονται ως ύποπτοι επίθεσης σε εκκλησία.

Επιλέξαμε την τράπεζα Santander γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία, αλλά και γιατί τα κονομάει χοντρά εις βάρος κρατουμένων στις ισπανικές φυλακές, δεδομένου ότι διαχειρίζεται όλους τους οικονομικούς πόρους των φυλακισμένων, προφανώς επιβάλλοντας ολότελα γαμημένους όρους.

Έναν επιπλέον λόγο για τη στόχευσή μας αποτελεί το γεγονός ότι ο ίδιος τραπεζικός όμιλος επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο για επενδύσεις σε ανέγερση συγκροτημάτων φυλακών ανά τη Λατινική Αμερική.

Αυτή μας η δράση αποτελεί μια πρώιμη συνεισφορά στο διεθνές κάλεσμα δράσεων αλληλεγγύης από τις 16 έως τις 22 Δεκέμβρη 2013.

Στέλνουμε, τέλος, μια ζεστή αγκαλιά στα 5 συντρόφια στην Ισπανία και σε όλους όσους δεν εγκαταλείπουν την αντάρτικη στάση ζωής στην καθημερινότητά τους.

Λευτεριά σ’ όλες κι όλους!
(A)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *