Ανακοίνωση για την παύση λειτουργίας του εγχειρήματος

Μετά από κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, η διαχειριστική ομάδα του μέσου αποφάσισε να τερματίσει την ενεργό λειτουργία του. Ο λόγος ύπαρξης αυτού του Blog ήταν να σύρει από την αφάνεια τον μαχητικό αναρχικό λόγο με αιχμή τη μηδενιστική/ατομικιστική τάση και να συμβάλει στην αντιπληροφόρηση και τη διάχυση, με ένα τρόπο που να στηρίζει και να προωθεί τον εν εξελίξει διεθνή αναρχικό πόλεμο.

Κεντρικό στοιχείο της άτυπης και διάχυτης μορφής του αγώνα είναι η απαγκίστρωση από λογικές, που θέλουν τα δρώντα υποκείμενα δέσμια των δομών που δημιουργούν. Αντίθετα, προτάσσει τη συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή στις συνθήκες, διαλύοντας τις φόρμες όταν αυτές δεν εξυπηρετούν πια το σκοπό τους. Θεωρούμε πως το μέσο πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους που είχε θέσει και πως πλέον οι εξελίξεις και η διάχυση ξεπερνούν τις δυνατότητες που αυτό πρακτικά έχει.

Όμως, καθώς υπάρχουν ακόμα στοιχήματα ανοιχτά, πλέον υπάρχει ένας νέος ιστότοπος σε λειτουργία, που παίρνει τη σκυτάλη από εμάς. Το Inter Arma είναι ο νέος κόμβος αντιπληροφόρησης και διάχυσης της Νέας Αναρχίας και ελπίζουμε να μας ξεπεράσει κατά πολύ. Πιο συλλογικά, πιο δυναμικά καλείται να παίξει το ρόλο ενώς πυλώνα μαχητικής διάχυσης, πομπού και δέκτη ενός ρεύματος που φουντώνει μέρα με τη μέρα. Ελπίζουμε να αγκαλιαστεί από τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της μαύρης αναρχίας, τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους όσο το μέσο ήταν ενεργό, όπως αγκαλιάστηκε και το Parabellum.

Ούτε βήμα πίσω!

Χίλια βήματα μπροστά!

Λύσσα και Συνείδηση!

 

3 thoughts on “Ανακοίνωση για την παύση λειτουργίας του εγχειρήματος”

  1. Πολύ καλό το νέο blog αντιπληροφόρησης !! Πάντα μπροστά σύντροφοι!! Μια ερώτηση μόνο δεν θα υπάρχει δυνατότητα για σχόλια στο νέο blog?

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *