Αθήνα: Εκδήλωση για τους αιχμαλώτους συντρόφους Σπύρο Μάνδυλα και Ανδρέα Τσαβδαρίδη και παρουσίαση του Σχεδίου \”Φοίνικας\” της FAI/IRF

\"φοίνικας\"

Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους:

Aνδρέα Τσαβδαρίδη, που ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή εκρηκτικού δέματος στον πρώην διευθυντή της αντιτρομοκρατικής.

Σπύρο Μάνδυλα, μέλος του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ, που κατηγορείται για την ίδια υπόθεση.

Χρήστος Τσάκαλο, μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς, που θα μιλήσει για το σχέδιο \”Φοίνικας\” και για τις ηθικές αυτουργίες που αποδίδονται στα μέλη της Συνωμοσίας.

Θα υπάρξει προβολή βίντεο, για το σχέδιο Φοίνικας.

Στο χώρος της εκδήλωσης θα υπάρχει υλικό των εκδόσεων Μαύρη Διεθνής, των εκδόσεων του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ, του Μετώπου Αναρχομηδενιστικής Συνείδησης για τη διάχυση του Αρνητικού και του αναρχικού μεταφραστικού/εκδοτικού εγχειρήματος Έρεβος.

Παρασκευή, 13/12, στις 18.30

ΑΣΟΕΕ, αίθουσα Χ στο υπόγειο

Συνέλευση Αλληλεγγύης για την υπόθεση της ΣΠΦ

Σύντροφοι/ισσες από το ρεύμα της Νέας Αναρχίας

3 thoughts on “Αθήνα: Εκδήλωση για τους αιχμαλώτους συντρόφους Σπύρο Μάνδυλα και Ανδρέα Τσαβδαρίδη και παρουσίαση του Σχεδίου \”Φοίνικας\” της FAI/IRF”

  1. Χθες η αντιστοιχη εκδηλωση στο Ναδιρ εμαθα οτι ηταν πολυ ενδιαφερουσα. Τετοιες εκδηλωσεις που φερνουν πιο κοντα μας τους αιχμαλωτους μας εχουν πραγματικα ιδιαιτερη αξια.
    Ξερει κανεις για την αντιστοιχη εκδηλωση στην Πατρα αν εχει οριστει η ημερομηνια;
    Δυναμη στους συντροφους Τσαβδαριδη και Μανδυλα.

  2. Να ρωτήσω θέλω αν στην εκδήλωση θα υπάρχει το βιβλίο του Alfredo Bonnano ” Η Ένοπλη Χαρά” που έχει βγεί από τις εκδόσεις της κατάληψεις. Στην Αθήνα δε μπορώ να το βρώ πουθενά, ουτε στο Κ*Βόξ, ούτε στο χώρο της Ελευθεριακής Κουλτούρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *