Κείμενο των Θέμη Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσου (22/12/2013)

«Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ!»

Καταρχήν δεν είμαστε κρατούμενοι, κρατούμενοι είστε όλοι εσείς που δεν έχετε ζήσει ούτε για μια στιγμή πραγματικά ελεύθεροι.

Σε μια κοινωνία που έμαθε να μετράει τη ζωή με το χρήμα, να υπολογίζει τη φιλία με το κέρδος και να πιστώνει τα όνειρά της με δάνεια, εμείς επιλέξαμε να γίνουμε ληστές τραπεζών. Επιλέξαμε τη συντροφιά των λύκων! Οπλιστήκαμε με αξιοπρέπεια και ελευθερία παίρνοντας πίσω λίγο από τον κλεμμένο πλούτο των τραπεζών.

Αν ψάχνετε, λοιπόν, για εγκληματίες μην τους αναζητάτε σε εμάς, έγκλημα δεν είναι να ληστεύεις μια τράπεζα, έγκλημα είναι να ιδρύεις μία. Οπότε για εγκληματίες να ψάξετε στους χοντρούς διευθυντές με τα κουστούμια και τις γεμάτες κοιλιές.

Όσον αφορά τα ψέματα των δημοσιογραφικών κορακιών που μας εμφανίζουν εμπλεκόμενους σε κυκλώματα της νύχτας έχουμε να πούμε τα εξής: Μας αρέσει η νύχτα του ουρανού με τα αστέρια και του αέρα της ελευθερίας και δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα των αρχηγών, των «νονών», των μπράβων και της αστυνομίας… Το γεγονός ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ληστείες τραπεζών που έχουμε διαπράξει δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε το «χατίρι» στους μπάτσους να μας φορτώσουν με οποιαδήποτε ανεξιχνίαστη ενέργεια έχει συμβεί, απλά και μόνο για να κλείσουν τους φακέλους τους…

Υ.Γ. Τέλος, εγώ ο Δ.Βαρβαρέσος θέλω να σας πω για τον δήθεν κλοιό που γράφετε ότι στένευε και δεν μπορούσα να κάνω βήμα και γι’ αυτό παραδώθηκα. Είναι ο ίδιος κλοιός που έχει στενέψει πολλές φορές και όμως πάντα τον έσπαγα όπως στη Ρόδο, στο Χαλάνδρι, αλλά και σε άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις που δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σε Πάτρα – Εξάρχεια – Ψυρρή – Γλυφάδα, στο Άττικα το πολυκατάστημα, στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης κτλ. Ο λόγος που πήγα μόνος μου στην Αστυνομία δεν σας αφορά και δεν θα μιλήσω γι αυτό.

Θέμης Δήμου

Δημήτρης Βαρβαρέσος

Ληστές τραπεζών

Α’ πτέρυγα – φυλακές Κορυδαλλού

22 – 12- 2013

Σημείωση του εγχειρήματος : Ο Θέμης Δήμου και ο Δημήτρης Βαρβαρέσος κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστείες τραπεζών σε Αττική και επαρχία, ενώ οι μπάτσοι τους φωτογραφίζουν επανειλημμένως  για μια υπόθεση διπλής δολοφονίας στην Πάτρα. Οι ίδιοι έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση με προηγούμενο κείμενό τους.

3 thoughts on “Κείμενο των Θέμη Δήμου και Δημήτρη Βαρβαρέσου (22/12/2013)”

  1. πού βρίσκεται το προηγούμενο κείμενό τους?

    *ο ακριβής λόγος που παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, έχει μεγάλη σημασία θαρρώ, αλλά αφού δεν επιθυμεί να μιλήσει γι’ αυτό, τι να κάνουμε…

  2. Ψαξε στο google. Ειχαν ανεβει στο thebest.gr αλλα δεν θυμαμαι υο λινκ. Αλλα με μια αναζητηση στο ονομα τους θα το βρεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *